دریافت اپلیکیشن

ویزا کارت Visa Card و 10 مورد از کاربردهای مهم آن

ویرا اکسچنج
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ: 1 دقیقه
ویزا کارت

ویزا کارت چیست؟ این سوالی است که بیشتر افراد از ما می‌پرسند و می‌خواهند تفاوت میان این دو را بدانند. اگر شما هم به دنبال اطلاعات دقیقی درباره ویزا کارت هستید این مقاله برای شماست.

ویزا کارت یکی از بزرگترین تحولاتی بود که در صنعت پرداخت الکترونیک ایجاد شد. این کارت‌ها باعث شدند تا پرداخت‌های بین بانکی برای افراد بسیار آسانتر شده و توانستند خدمات بسیار مختلف و آسانی را به افراد ارائه دهند.

برای اینکه بدانید ویزا کارت برای شما مناسب است تا نه باید به ویژگی‌های توجه ویژه‌ای داشته باشید. در ادامه این مطلب از وب سایت صرافی آنلاین ارز دیجیتال ویرا اکسچنج ویزا کارت را به طور کامل برای شما بیان می‌کنیم. همچنین شما می‌توانید اطلاعات مختلفی را درباره ایردراپ بیبی دوج و ایردراپ تایم فارم این دو بازی جذاب تلگرامی به دست آورید. تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

ویزا کارت چیست؟

ویزا کارت چیست؟

در سال 1950 شرکت ویزا کارت فعالیت خود را در زمینه ارائه کارت‌های اعتباری شروع کرد. بعد از گذشت چند سال اولین کارت اعتباری با نام «BankAmericard» ارائه شد تا مردم در آمریکا بتوانند خریدهای خود را از فروشگاه‌ها با این کارت انجام دهند.

ویزا کارت سریعا در میان مردم محبوب شد به طوری که امروزه بیش از 190 کشور در جهان از آن برای پرداخت‌های خود استفاده می‌کنند.

این کارت توسط انجمن خدمات بین‌المللی ویزا در شهر سانفرانسیسکو در کالیفرنیا صادر می‌شود. ویزا کارت نیز همانند تمامی کارت‌های اعتباری دیگر دارای 16 رقم شماره کارت و 3 تا 4 رقم کد cvv2 و تاریخ انقضا است.

ویزا کارت به شما این امکان را می‌دهد تا با استفاده از آن بتوانید پرداخت‌های بین‌المللی را انجام دهید. همچنین با استفاده از ویزا کارت می‌توانید در سفرهای خراجی از دستگاه‌های خودپرداز کشور مورد نظر پول واریز و برداشت کنید.

انواع ویزا کارت

انواع ویزا کارت

انواع ویزا کارت از نظرهای مختلف با یک دیگر متفاوت هستند. این کارت به طور کلی به دو دسته اصلی از نظر نوع پرداخت و نوع صدور تقسیم‌بندی شده که هر کدام یک از این دو دسته نیز زیرشاخه‌های مختلفی دارند. در ادامه این دو مورد را برای شما بیشتر مورد بررسی قرار می‌دهیم:

انواع ویزا کارت از نوع صدور

انواع ویزا کارت از نوع صدور

این نوع کارت از نظر صدور نیز تفاوت کوچکی دارند. در ادامه به این دو نوع توجه داشته باشید.

  • ویزا کارت مجازی: همانطور که از نام آن پیداست شما این کارت را به صورت مجازی دریافت خواهید کرد. یعنی هیچ نوع کارتی را در اختیار ندارید و تنها اطلاعات کارت و شماره 16 رقمی در اختیار شما قرار داده خواهد شد تا بتوانید تنها برای پرداخت‌های آنلاین از ان استفاده کنید.
  • ویزا کارت فیزیکی: نوع بعدی از نظر صدور، ویزا کارت به صورت فیزیکی است که خود کارت به شما تحویل داده می‌شود تا علاوه بر پرداخت‌های آنلاین و خریدهای اینترنتی بتوانید به صورت حضوری نیز خرید و تراکنش انجام دهید.

انواع ویزا کارت از نظر نوع پرداخت

انواع ویزا کارت از نظر نوع پرداخت

این نوع کارت‌ها از نظر پرداختی با یک دیگر متفاوت هستند و هر کدام در مکان‌ها و پرداخت‌های خاصی کاربرد دارند. شما با آشنایی با ویژگی‌های این نوع کارت می‌توانید کارت مورد نظر خود را درخواست داده و دریافت کنید. در ادامه به انواع Visa Card از نطر پرداخت توجه داشته باشید:

کارت های نقدی ویزا کارت (Debit Cards)

کارت های نقدی ویزا کارت (Debit Cards)

دبیت کارت، چک کارت و یا کارت بانکی نام‌های مختلفی است که برای این نوع Visa Card در نظر گرفته شده است. دبیت کارت‌ها به حساب اصلی متصل هستند و امکان انجام انواع تراکنش‌های بانکی را برای شما فراهم می‌کنند. از دبیت کارت در پرداخت‌های اینترنتی که علامت VISA داشته باشند می‌توانید استفاده کنید.

کارت های اعتباری (Credit Cards)

کارت‌های اعتباری (Credit Cards)

Credit Cards همانند دبیت کارت‌ها هستند اما یک تفاوت بسیار خاص دارند. شما با استفاده از این نوع کارت می‌توانید پول بیشتری را خرج کنید و طی 15 الی 45 روز بدهی خود را به بانک بازگردانید.

کارت های پیش پرداخت ویزا (Prepaid Cards)

کارت های پیش پرداخت ویزا (Prepaid Cards)

این نوع کارت به حساب بانکی متصل نیست و موجودی آن‌ها از قبل مشخص است که به دو صورت قابل شارژ و غیر قابل شارژ وجود دارد. از نوع غیر قابل شارژ می‌توان برای هدیه دادن استفاده کرد.

کاربرد و مزایای ویزا کارت

کاربرد و مزایای ویزا کارت

Visa Card مزایای بسیار زیادی را به کاربران خود ارائه داد. به همین دلیل در مدت بسیار کمی در بین جمعیت زیادی محبوب شد و امروزه بیشتر مردم از آن برای تراکنش‌های آنلاین و بین‌المللی خود استفاده می‌کنند. در این قسمت کاربرد و مزایای Visa Card را برای شما بیان می‌کنیم:

  1. مجهز بودن به تراشه EMW برای جلوگیری از سرقت اطلاعات.
  2. خرید از درگاه‌های آنلاین و خودپردازهای کشورهای مختلف مانند آمریکا، فرانسه و…
  3. خرید از سایت‌های نعتبری مانند آمازون. ( قابل استفاده در دوران تحریم)
  4. خرید ارز دیجیتال.
  5. پرداخت برای تبلیغات کیلیکی گوگل ادورز.
  6. دریافت پول نقد از خودپرداز در کشورهای خارجی.
  7. رزرو هتل و خرید بلیط هواپیما در کشورهای خارجی.
  8. اتصال نوع کارت مجازی به پی پال.
  9. انتقال پول به سایر حساب‌های بین‌المللی.
  10. پرداخت هزینه ثبت نام در آزمون آیتلس و… .

با توجه به این مزایا و کاربرد می‌توان گفت بهترین کارت برای استفاده از کشورهای خارجی Visa Card است. در ادامه نحوه استفاده از ان را برای کاربران ایرانی برای شما توضیح می‌دهیم.

Visa Card در ایران

Visa Card در ایران

اکنون که با مزایا و کاربردهای بی‌نظیر Visa Card برای کاربران خود آشنا شدید احتمالا به این موضوع فکر می‌کنید که آیا ایرانیان و کاربران ایرانی نیز می‌توانند از این نوع کارت استفاده کنند یا خیر؟

به دلیل تحریم‌خای آمریکا علیه ایران، Visa Card در ایران نمایندگی ندارد. اما کاربران ایرانی با استفاده از شرکت‌های واسطه می‌توانند از خدمات Visa Card استفاده کنند.

برای اینکه بتوانید این کارت را دریافت کنید لازم است تا در سایت Visa ثبت نام کنید. اما این کار باید توسط یه صرافی آنلاین و معتبر برای شما صورت بگیرد تا مشکلی ایجاد نشود.

اما بعد از دریافت Visa Card به راحتی می‌توانید دارای یک حساب بین‌المللی شوید و برای خرید از سایت‌های ارجی از آن استفاده کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا کارت

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا کارت

برای تهیه Visa Card لازم است تا مدارکی را از خودتان ارائه دهید. در ادامه این مدارک را برای شما نام می‌بریم:

  • مدارک هویتی مانند پاسپورت
  • یک عکس 3*4
  • اظهارات بانکی
  • پرکردن فرم مربوط به Visa Card
  • مدارک مربوط به محل اقامت
  • گواهینامه بانکی
  • و…. .

Visa Card برای چه کسانی مناسب است؟

افرادی که در کشورهای خارجی زندگی می‌کنند یا قصد مهاجرت دارند، افرادی که شرکت‌های بین‌المللی و یا تجارت بین‌المللی دارند و…. لازم است تا Visa Card را داشته باشند.

چند ویزا کارت مجازی می‌توانیم داشته باشیم؟

برای خرید ویزا کارت مجازی محدودیتی وجود ندارد.

24ام - آبان ماه - 1403
اشتراک گزاری مقاله
مقالات مشابه
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها